» Guess who´s going to one d

 
 
Imorse vid halv nio så startade jag två laptops och hade framme iPaden. loggade ni på billetnet och väntade tills nio, då fick jag tag på två sittplats biljetter till mig och fanny !!! Vi ska se dom i Köpenhamn, det är mycket närmare så slipper vi åka tåg osv. är jätte glad verkligen ! Fanny är ju inte intresserad av one d men hon gör det för mi skull ! världens bästa är hon <3 så den 16;e juni åker vi dit !
lite bilder på dom skadar inte stämningen
 

» Lördag

Godmorgon !
Hej allihopa ! Vaknade för nästan två timmar sedan !!!, för jag har jätte ont i halsen och magen. Har ont i magen för jag är hungrig tror jag för åt bara en pizza Slice igår till kvällsmat för jag hostar väldigt mycket och då får jag ont i magen också ... 
Klockan nio nu så morgonen så släpps one d konsert biljetter, jag ska försöka få tag till Köpenhamn ! Men kommer antagligen inte hinna köpa de, tror de säljs ut snabbt som tusan . Ska ha uppe typ tre datorer så både jag och min syster kan ha varsin och sedan en extra ;) nej måste gå ner och ta host medicin nu så hörs ! puss puss 



» Onsdag !

Godmorgon godmorgon !
Vaknade precis och ska snart göra mig i ordning. Idag så börjar jag åtta och slutar tre . 

Igår så bloggade jag inte, men jag hann verkligen inte, slutade skolan lite innan fyra och efter det var det hem och äta och sedan gå en runda med hunden. Rundan blev 5 km. ! Innan på gympan joggade/power walkade vi 4-4,5 km. Och sprang tre varv så igår hade jag rört mig 1 mil !! Woho !! Efter det blev det engelska läxa och sedan åka till maxi och handla och sedan fortsätta men läxan och tillsist så la jag gå gelé nagellack :) 
Idag efter skolan så måste jag plugga till ett historia prov vi har imorgon .. Men ska försöka gå ut en runda idag med !
Vi hörs senare :) puss puss





» Godnatt !

Godnatt , goodnight .
Ska försöka sova nu, haha kommer antagligen inte att funka då jag är pigg & har väldigt ont i magen men men. Hörs imorgon ! Börjar åtta och slutar tio i fyra !!!. Lååååång daaaaag .
puss puss

Bild från Mallis, vill tillbaka ! gärna nu


» Nyklippt hår +selfie

Hello hello !
Kom precis hem från frisören ! Klippte bort allt det slitna, blev väldigt nöjd även om det inte är någon jätte skillnad :) som ni ser på bilden är det mitt nyklippta hår, tror inte ni ser någon skillnad, to be honest hah .
puss puss  




» Monday morning

Godmorgon ! 
Vaknade för en timme sedan och har precis ätit frukost. 
Som jag skrev igår så skulle jag egentligen lämna mammas bil med min syster, fast min mamma hann göra det själv ! sköööönt :] dagens planer är väl att klippa sig och lösa The Notebook, till engelska läxan . Just nu så tittar jag på Bon Jovi dokumentär ! Men ska fortsätta kolla på den nu så Vi hörs ! puss puss




» .

Hej hej! Ligger i sängen och ska titta igenom twitter, ig & fb, är faktiskt väldigt trött typiskt när man är ledig imorgon men men .
För nån timme sedan så var vi och hämtade min syster som hade varit i Norge och senare tittade vi på Bron . 
Imorgon så ska jag upp ganska tidigt för jag och min syster ska lämna mammas bil på lagning innan nio!!! Och sen får vi gå med hunden därifrån, det är en bra bit från där vi bor men det går säkert bra . 
Nej hörs imorgon ! puss puss



» Söndag

Hej! Söndag idag , känns skönt att ha studiedag imorgon ! 
Idag så har jag varit ute på en Powerwalk på 3 km. På senare tid så har jag fått så jävla ont i mina vader/smalben när jag joggar eller powerwalkar efter en stund och får kramp på samma ställe nån gång i veckan, så jag får nog gå till doktorn och se om det är något . 
Efter det så körde jag och mamma till en affär och handlade lite allt möjligt som tex tandkräm, deo haha. Har också varit på Jysk och fixat en sak :) 
Nej nu funderar jag på att baka drömkakor, hörs senare ! puss puss





» Dagen !

Hej hej!
Idag så har jag gjort lite allt möjligt ! Först så var vi ( jag, pappa & mamma) och tittade och provkörde bilar och efter det så körde vi och tittade på dörrar . Sedan så kom fanny hem till mig och så gjorde vi pannkaka med nutella & socker :) sedan så tittade vi på studentfesten ! Senare ikväll så har jag bara varit hemma med familjen och ätit och tittat på tv. Imorgon så kommer min syster hem från Norge, hon har varit där i två dagar ! Så vi kanske ska åka och hämta henne i Lund på kvällen , vi får se. Ah juste jag har studiedag på måndag så då ska jag klippa mig, blev ju sjuk förra veckan då jag hade en tid :/ puss puss & godnatt
Några bilder från dagen 





» GoDmorgon

Hej hej ! 
Gick upp för en havltimme sedan och har precis duschat håret !
Idag så börjar vi 08:55 och slutar 10:50 för att vår psykologi lärare är sjuk . 
Igår så släppte one direction att de ska komma till Sverige 13 juni 2014!! Fast funderar istället att åka till Köpenhamn, 16 juni för det är mycket närmare mig ! Men får se :) 
Nej nu ska jag äta frukost och ta på mig! Ah glömde säga att jag och mamma ska nog äta lunch idag ! puss puss 



» Godnatt

Godnatt ! Har uppdaterat mobilen ikväll, men innan det raderade jag 4300 bilder på den !!! Behövdes . 
Ska sova nu så hörs imorgon ! puss puss 



» Onsdag !

oldie on me and fanny
Då var det redan onsdag igen, bara jag som tycker tiden går fort ??
Började 08:00 idag och slutade kvart i tre för läraren skulle på möte ! Imorgon så ska vi ta skolfoto, efter gympan men vår gympalärare har lovat att vi inte ska göra så mycket på gympan och släppa oss tidigare :) har inte bestämt mig på vad jag ska ha på mig, men inte något speciellt så i alla fall .
Idag efter skolan så sticker jag till burger king och ska handla och står i kön och fanny skickar sms om vart jag är, jag svarar att jag står i kön osv sedan en minut senare så står hon bakom mig, hahah surprise hon hade tänkt fråga mig om vi skulle äta något efter jag hade slutat... våra magar och hjärnor måste vara samman-programmerde eller något sånt, vi tänker typ alltid på samma saker, iaf när det gäller mat ;)
Nej nu ska vi snart äta hemmagjord pizza, hörs. puss puss
 

» random från mobilen









» måndag

Hej allihopa ! Kom hem från skolan för en timme sedan . 
Började 08:35 imorse och slutade 15;00. Måndagar gillar jag faktiskt, för de går snabbt och ganska roliga lektioner :) 
Jag var ju hemma från skolan i torsdags och fredags, men i lördags och söndags så mådde jag ju inte så jätte bra heller men gjorde ändå några saker. Men idag i skola så hade jag jätte ont i magen och huvudet och mådde illa :/ hade ont i magen och mådde illa av alla värktabletter som jag har tagit de senaste dagarna , hatar verkligen när det händer !! Men men mår lite bättre nu iaf :) nej nu ska jag göra engelska läxa så hejdå ! Skorna på bilden är mina nya primeboots som jag fick i helgen, kärlek 😍😍. 
puss puss 




» LONDON CALLING !!!


hhaha old header
Då var resan till London bokad ! glad som tusan är jag !!
I förrgår vi bokade vi en resa till London, så om 44 dagar så åker vi. Vi åker den 29 oktober och åker hem 1 november :) vi ska vara där i fyra dagar och tre nätter ! Vi har hyrt en lägenhet som det bara tar 1-2 min att gå från till Oxford Street, den ligger alltså mitt i smeten nästan ! tror det heter Soho eller West end.
Det är jag, min syster och mamma som åker !
Det ska bli jättekul att åka dit för jag eller min syster har aldrig varit där fast mamma har varit där 2-3 ggr, pappa har också varit där några gånger fast han är inte så intresserad av att åka dit igen, hah.
Nej nu vill jag bara att höstlovet kommer, det är då vi åker !!
Har ni några tips så skriv gärna .
puss puss !
 

» Grattis Niall Horan

Gokväll !
Har ätit kvällsmat för en stund sedan, fläskfilé gryta med pasta ! Efter det så tittade vi efter resor till London !! Vill jätte gärna dit och förhoppningsvis så ska åker vi dit, hoppas hoppas !! 
Ikväll så har jag och Fanny varit och cyklat en runda . Efter maten så städade jag toaletterna, cash u know ;)
På tal om något helt random så fyller Niall Horan år idag, han är ju med i one direction för er som inte vet det ;) hahah jag är ett fan av one direction för er som också inte vet det . Så här under så får ni några bilder på snyggingen :)





» Utkast: Sep. 13, 2013

Alla har väl sina egna tycken om hur man själv vill se ut och vad man tycker är en fin kropp eller sin "drömkropp".

Min kropp har jag alltid varit nöjd med ! förut så var jag min kropp liten och jag vägde inte så mycket som jag kanske skulle göra, men det var ju inget vi kunde göra något åt för jag har alltid ätit mycket mat och godis :) men för kanske två år sedan så började jag väga mer och kroppen såg bättre ut, tyckte alla i familjen och släkten hahah.

Jag själv tror inte på några dieter, särskilt inte i denna åldern. om man nu inte har blivit tillsagd av någon doktor osv. Men såklart att om man vill gå ner i vikt så svält inte ihjäl dig, ta mindre portioner, försök skippa godiset och läsken eller dra in på det så mycket som det går, börja gå/Power-walka/jogga små runder beroende på hur mycket du orkar ! du kommer kanske inte se resultat på direkten utan fortsätt så tills det blir till rutiner !

Jag har själv lite svårt att förstå att jag inte går upp i vikt med tanke på hur mycket jag faktiskt äter, jag äter godis och mat(såklart) varje dag, jag går inte på någon sport eller tränar mer än att gå ut med hunden. fast i för sig så har jag snabb ämnesomsättning, :)

Men har bestämt mig att börja träna på gym så nästa vecka så ska jag ta med mamma eller pappa till Actic så ska vi köpa ett gymkort till mig, tycker dock det är pinsamt att vara på gym för jag känner mig så jävla uttittad. men förhoppningsvis så kommer jag träna med min syster och pappa någon gång då och då !

Min kropp ser olika ut beroende på vad jag ätit och hur jag mår, mat som pizza, Mac D´s, BK och kebab, pommes.. u get it.. sådan mat äter jag inte ofta då min mage mår inte bra efter sådan fet mat och det är för att jag har ju en "magsjukdom" så det är väl iofs bra för då äter jág ju inte det så ofta :)

Hihihi gjorde detta inlägget för jag tycker det behövs, alla skriver och lägger ut träningsbilder och träningsmat på sina bloggar, instagram u name it. här är min uppfattning om allt sådant. Alla är olika och ingen kropp är lik din kompis tex allas funkar olika, nästan tror jag . Va nöjd med dig själv !! jag är jätte nöjd med mig själv !!!

puss puss

» Säg omelett

Hej.!
Till lunch idag så gjorde jag en omelett ! Så himla enkelt och gott :) 
Efter lunchen så har jag lyckats trycka i min nästan en hel gott & blandat påse och nästan en hel påse nacho chips , äckligt mätt har jag varit, men ska snart äta kvällsmat tror det blir rostade mackor för är sugen på det ;) vi hörs kanske senare ! puss puss 




» Godmorgon !

Hej hej!
Idag så måste jag stanna hemma från skolan, då jag är väldigt förkyld. min hals har jag haft riktigt ont i, i några dagar och idag är den värst och sedan är det näsan som rinner och tror jag har lite feber och hosta också . så idag blir det att dricka te och chokladmjölk.
Senare idag så ska jag kanske titta på The Notebook, vi läser den i engelskan och ska skriva varje vecka om den så jag funderade ut att jag ska nog fan ta och se den också.

På tal om något helt annat så igår efter skolan gick jag och hämtade min cykel från lagning, vi lämnade den på lagning i tisdags för jag hade fått punkar och ville ha nya handtag och höja styret. men de hade inte fått upp styret, jag måste få upp det lite till så en timme senare så kör jag och mamma och tittar på en cykel, jag fick en ny svart ! Tack mamma <3 hahah pappa blev dock lite chockad och frågade vilken som vi hade på besök hemma. innan vi berättade att det var min nya !
hörs senare ! Puss puss !


» ✔

45 min i ösregn men hunden har jag gått precis ! Hade på mig mina polarn lång kalsonger och Hunter och tröja och regnjacka ! Det var bara smalbenen och överkroppen som inte var dygnsura. Det var bara att dra av sig allt och sätta på myskläder och nu så ska jag gå och tvätta av mascaran osv ! Sedan måste jag läsa tyska som vi har till imorgon .
Xxxx <3


» Mysig söndag!

Har klippt färdigt gräsmattan för någon timme sedan och har bara suttit i fåtöljen och tittat på tv och det gör jag fortfarande ! Innan tittade jag på friidrott och nu tittar jag på real housewifes of New Jersey , DRAMA !! Haha gillar inte det programmet så mycket men ändå så lyckas jag alltid slå över när jag ser det går på tv. Senare så ska jag duscha och läsa the notebook som vi har fått som engelska läxa .
Xxxx <3


» Klippa gräsmattan

Hejhej!
Ska dra ut och klippa gräsmattan snart så har dragit på mig sjukt snygga kläder som ni ser ! ;)
Jag hade tänkt följa med och lämna kusinerna men jag orkar inte och jag är tvungen att klippa gräsmattan för jag fick pengar av pappa innan sommaren och nu så har jag inte klippt det på några veckor så det är dags nu verkligen .
Xxxx <3


» Godmorgon!

Güten morgen !
Vaknade för en och en halvtimme sedan, har cyklat och köpt frallor till alla som är i huset och sitter och äter frukost nu ! Det är bara jag och pappa som är vakna och de andra vaknar nog inte förrens kl tio eller senare heh .
Hahah har verkligen inte sovit gött inatt , var inte alls trött men kunde inte gå ner pch kolla på tv för pappa sov i soffan och jag sov i mammas och pappas säng med mamma och mina kusiner låg i mitt rum . Så somnade vid halv tre/tre tiden. Och har vaknar väldigt många gånger inatt .!?
Nej men får väl ta tag i lite läxor nu så hejdå ! Xxxx <3


» Dagens outfit !

Dagens outfit :
Skjorta - Lindex
Jeans - Dranella
Klocka - Mallorca
Ring - Thomas Sabo
Heheh och en bild på allt jävla lösgodis som finns på eko hallen ,,, vattnas i munnen !!


» Trött

Hej hej!
Sitter själv nere och tittar på tv ! Jag min syster och hennes pojkvän har varit "barnvakter" till våra kusiner ! Fanny har också varit här ikväll och vi har varit ute med hunden en lång runda och pratat om allt möjligt och haft mysigt ! Hah
Igår var vi på Insparksfest, det börjar 22 och slutade 02:00 . Det var faktiskt väldigt roligt och vi dansade osv ! Det var nere i en "källare" typ så det var så äckligt varmt jag skojar inte jag har nog aldrig varit så jävla svettig , hah fast alla var svettiga så det var dock inte pinsamt ! Vi blev hämtade kvart i två av min mamma och sedan så gjorde jag mig i ordning och gick och la mig, fast det pep som bara den i mina öron men skitsamma :) har varit väldigt trött idag då jag vaknade 09 imorse av min kusin som ringde och frågade ifall jag ville följa men henne till eko :) så igår var jag uppe i 20 timmar i sträck ;} imorgon så måste jag göra lite läxa osv , så vi hörs då ! Jag ska titta på the valleys nu tror jag så hejdå ! Xxxx <3 bjuder på bilderna som är upp och ner . Är det bara jag som börjar ta en seriös bild och sedan typ 100 oseriösa och fula ??