» Soffan

Hello ! 
Ligger i soffan och myser,,, hahah helt själv förutom pappa som kom och satte sig precis :) idag så har jag klippt gräsmattan och tagit bilder på nya saker! Jag och mamma var också en runda på stan , hon köpte en tröja och jag spontant hittade en väska och strumpor & tights, som jag fick av snälla mamma ! :) 
Idag så är det ju bara två dagar tills vi åker till London, längtar !! Dock så ska det bli storm eller orkan från nu tills tisdag, och på tisdag så åker vi ju från Köpenhamn men förhoppningsvis så blir det inte något jäääätte storm . ?! 
Vi hörs, puss puss 



» god morgon!

God morgon allihopa! vaknade för en timme sedan och har bara ätit frukost och borstat tänderna.
Idag så vet jag inte vad jag ska göra, men tror jag bland annat ska testa nya smink produkterna! kanske sticker upp till stan lite senare också :) Idag känns det som en sådan dag då jag vill hitta på något men kommer inte på något. har lust att åka till malmö men det blir inte av I Think .! nej ska gå och duscha nu och sedan börja göra mig i ordning . puss puss ... min frukost på bilden :]
 

» hola !

Hej hej!
kom precis hem, jag och mamma var på apoteket och ica och handlade.
På apoteket så handlade jag lite smink, skulle egentligen bara handla ett Foundation-puder men slutade med att jag handlade fyra saker :) kanske visar er senare !
Snart så ska mamma börja steka pannkakor, var ett tag sedan jag åt riktigt goooda pannkakor.. den senaste gångerna jag & min syster har försökt så har vi misslyckats och skyllt på att det var "fel på" stekjärnen.
I alla fall så slutade jag lite efter tre idag, men imorgon så blev vår klass lediga från skolan för vår första lektion som är matte sa att vi blev lediga från hans lektion imorgon och sedan så har jag bara psykologi några timmar senare och då skrev den läraren att vi kunde göra de uppgifterna hemma, för de var typ gjorda för det så vi blev väldigt glada :)!! så skönt med looooooov nu !! bara några dagar tills vi åker till London, weeeeehooooo!!
Hörs senare ! puss puss

» Dagens outfit!

Tjena tjena !
Är hemma nu men ska alldeles snart dra tillbaka till skolan, har varit hemma i snart tre timmar för vi hade håltimme.
Vår svenska lärare släppte oss efter typ 5 min så det var skönt ! Slutar halv två så det är en väldigt kort lektion jag ska ha nu. 
Vi hörs !
Dagens outfit ;
Jeans - Cheap Monday
T-shirt - Lindex
Halsduk - Gina Tricot
Mössa - ?
Jacka - Zara
Boots - Primeboots 
puss puss



» family ♥

lite blandade bilder på allt och alla
 
 
Lite blandat,, några är ju några år gammla(de från gran canaria, tror de är från 2010?) gillar de i allafall !
 

» KLAR

HEJ!
Wehooooo. äntligen klar med inlämnings uppgiften, skrev en igår men idag så skrev jag om det mesta. till mycket bättre :)hoppas jag.
Innan så pluggade jag på matte & tyska, det jag har prov på imorgon.
nej nu så ska jag skriva ut inlämningen och sedan antagligen öva lite mer på matten & tyskan...
I princip så är det såhär mina dagar ser ut just nu, tyvärr.
Ska gå nu så hörs! puss puss

» döda mig...........

........nej men typ

Hej hej!
Ligger i min säng och har precis tittat på ett avsnitt av geordie shore ! slutade tolv idag, slutar annars tre men vår engelska lärare är i Kina.
Har inte bloggat på ganska lång tid, kort sagt så har skolan gett oss jätte mycket läxor. hade väl två eller tre prov förra vekcan. denna veckan två prov & en inlämning & läxförhör... ni hör ju själva.¨
fyfan säger jag bara, orkar inte alls faktiskt men gör mitt bästa.
Har ju lov om en vecka!! så bara 8 dagar till London ! nej nu kom mamma hem så ska gå ner och hälsa och sedan antagligen börja med läxa.
puss puss

» RUN RUN

Hej hej!
Söndag idag, skola imorgon ... två prov denna veckan också.
Idag så har jag inte gjort något särskilt mer än att varit på Eko hallen med mamma och precis köpt natur godis med johanna :)
Innan ikväll så tänkte jag springa och tog på mig kläderna osv men precis då så börjar det spöregna och åska, det ragnar fortfarande men tänker ge mig ut på en liten runda bara för att jag lovat mig själv att springa helst varannan dag. Senare så ska jag titta på geordie shore !
innan typ precis så kom jag på att jag har en spargris så tog fram den och öppnade och hittade 224 kr i den, lycka ! perfekt nu till London, hjälper lite på traven i allafall .
Ska dra nu så hörs! puss puss

» run run run

Hello!
Dagen idag har gått fort tycker jag, eller faktiskt så har hela veckan gått fort, skönt!
Efter skolan så gjorde jag och min syster chokladbollar, mums tror jag.. har faktiskt inte smakat de än hah. I alla fall efter det så körde vi och lämnade Wilma på klippning och under tiden hon klipptes var vi på media markt, elgiganten, maxi & ica heheh. Senare så stack jag ut på en löp runda! Har nog aldrig gått så bra när jag själv har sprungit, nya gympa skorna och bättre kondition har jag fått,.*stolt* ;) men var iaf ute i en halvtimme efter det så stack vi och köpte max original mål till mig.
Imorgon så ska jag gå upp lite innan halv SJU för att jag, mamma och Johanna ska sälja gamla kläder, skor osv i Malmö och det tar ju lite mer än en timme att åka dit så vi får åka typ halv sju... förhoppningsvis så får vi in lite pengar som jag och johanna kan ha till London också!
Hörs! puss puss
 
 
 

» Fredag morgon

Godmorgon !
Sitter i skolan och ska ha matte om tio min . Har bara två lektioner idag, varannan fredag så har jag tre dock men skönt ändå ! Slutar lite över två :)
Efter skolan så vet jag inte vad jag ska hitta på men antagligen baka något kanske, har tänkt på att göra det ett tag nu. 
Hörs senare ! puss puss

Jag och Fanny igår :)


» Torsdag

Hej hej!
Redan torsdag idag, skönt! imogron så börjar jag inte förrens nio, så en sovmorgon blir skön och välbehövd :)
I eftermiddags så kom fanny hit så åt vi, var ute med wilma och fotade varandra! Hon stack hem vid halv sju så då började jag med psykologin.. mindre kul. Har i allafall kommit ut från en skön dusch precis. Åh juste till kvällsmat så gjorde jag american pancakes, goooda blev dem & åt dem med nutella, såklart !
Nej ska gå och göra mig iordning och sedan titta igenom psykologin igen. puss puss
en bild på mig och fanny från idag ♥
 

» Lite från mitt rum

Några pics från lite olika saker från mitt rum !
 

» Godmorgon !

Hej hej! Sitter i skolan och väntar på att matten ska börja. Slutar lite efter tre idag . Efter skolan så måste jag plugga till psykologin :/ men men puss puss
Väälidigt dålig bild på dagens outfit:
Jeans - Dranella
T-shirt - KappAhl
Kofta - H&M
Skor - Primeboots 




» Bli bättre på outfit bilder!

 
 Hello guys !
Har precis bytt bild där det står lite information om mig, till höger ifall ni undrar :)
Idag så har jag varit i skolan och vi fick tillbaka våra biologi prov som vi hade förra vaecka. Jag fick B! BBBBB,, så jävla nöjd, har aldrig varit bra på no ämnena men nu så fick jag B! Nöjd som tusan, två poäng från A!
Senare så gjorde jag ett engelska prov, det kändes sådär men hoppas på det bästa !
På fredag så har jag psykologi prov, och jag hoppas verkligen det går bra då med, tycker faktiskt att psykologi är intressant!
Nej men nu till det lite roligare för er! Jag tänker att börja lägga outfit bilder, som är tagna med en bättre kamera än mobilen ! Saken är bara att nästan alltid när jag kommer hem från skolan så tar jag på mig myskläder .heh.
Vi hörs! puss puss
outfit bilder från tidigt detta året (?)
 
 
 
 

» Musik jag lyssnar på

Jag lyssnar på all möjlig musik, lite beroende på vilket humör jag är på.
Men dessa låtarna har jag lyssnat på ett bra tag nu och jag gillar verkligen de, så tänkte dela med mig de till er!
Hey brother - Avicii
Hotel California - Eagles
Blurred lines - Robin Thicke
The A Team - Ed Sheeran
Crazy love - Michael bublé
Over again - One Direction
Burn - Ellie Goulding
It´s a Beautiful day - Michael Bublé
What if - Jason Derulo
Free Fallin´ - John Mayer
Little things - One Direction
Your song - Elton John elr Ellie Goulding
One thing - One Direction
Wrecking ball - Miley Cyrus
Animals - Martin Garrix
Applause - Lada Gaga
Holy Grail - Jay Z
Precis som jag - Daniel Adams-Ray
Det kommer aldrig vara över för mig - Håkan Hellström
Treasure - Bruno Mars
Best Song Ever - One Direction
 
Som sagt de flesta är gamla, men lika bra ändå! Lyssnar också väldigt mycket på house och allt möjligt men här är ett litet urval.
puss puss
fyfan vad snygg hon är !!!
 
 
 

» Tisdag

Hej hej!
Sitter i soffan men datan och tv´n på, standard.
Slutade halv fyra idag, men vi hade bara en vanlig lektion idag. På morgonen så skulle jag ha tyska åtta, så då sitter vi och väntar på att läraren ska komma, men hon kommer inte & då ser vi att det står en lapp på dörren att lektionen är inställd, wiho kanske man tänker men tyvärr så hade vi inte blivit informerade om det så alla vi blev arga.. så vi hade rast i två timmar innan vi hade naturkunskap i 40 min, efter det så skulle vi haft gympa men den var också inställd! så det blev lunch och sedan workshop men FN, för vår skola är en FN-skola och sedan en film. Dagen har varit vääldigt lång och ganska tråkig !
Nej, nu så ska jag gå ut på en runda med Wilma! får se hur lång runda det blir, antagligen ganska kort.. hah.
Hörs senare! puss puss
 

» bekännelser

- stör mig på när någon snarkar, alltså ibland kan jag flippa ur helt...hahah awkward
- stör mig ibland på att mina revben sticker ut
- stör mig på när folk smaskar, hehe
- jag gillar att köpa nya bikinisar , alltså jag köpte någ fem nya i somras. Tycker det är kul med nya, svårt att motstå om jag ser en fin !
- tycker det är kul att vara ute och powerwalka! Men måste ha musik så jag hittar takten, känner mig konstig annars
- gillar inte sjukhus, alltså typ allt det vita, lukten osv
- är värdelös på att spara pengar ... Tyvärr, men ibland lyckas jag att spara som tex nu till London.




» Skolan

Hej hej !
Sitter i skolan , har tyska om några minuter .
Mår faktiskt inte alls bra idag, feber och ont i "pannan", men tvungen att dra mig till skolan . Senare idag har vi idrott också som jag ska testa vara med på !
Hörs senare ! puss puss

Dagen outfit :
Byxor - vero Moda 
Tröja - Gina tricot

» Godnatt

Hello! 
Har precis tittat på ett avsnitt av geordie shore och ska nu gå ner och ta min medicin och säga godnatt till familjen :) 
Imorgon så börjar skolan åtta och slutar fyra !!! please kill me 
Nej men ska gå nu så hörs imorgon , godnatt ! puss puss



Hahah jag och wilmutt låg i soffan och myste innan <3

» Kvällsmat

Hello !
Ligger i köket och väntar på att mina rostade mackor ska bli klara . Har inte gjort så mycket sedan senaste inlägget mer än att testat en make up look ! Annars så står Wilma och tigger bredvid mig,,, ost älskaren som hon är! Nej nu är mina mockor klara . Hörs ! puss puss






» home

Hej hej! kom hem från skolan för kanske 50 minuter sedan. Dagen i skolan gick ändå ganska snabbt. Har i alla fall precis ätit yoghurt och flingor, maten i skolan är som vanligt på botten nivå... vi har alltid två alternativ(det är bra), knäckebröd och fil och flingor. men tyvärr så gillar jag inte fil och det andra alternativet är oftast lika äckligt. Så är alltid hungrig när jag kommer hem.
Denna veckan så har vi engelska glosor, psykologi prov och kanske tyska läxa. Så ska ta och läsa på lite av allt nu.
Men vi hörs! puss puss

Gammal bild på mig och fanny som jag älskar!

» Världens skönaste byxor

Råder inga tvivel på vilka som är mina favorit "byxor". Polarn O. Pyrets långkalsonger är de skönaste som finns! Jag har bara byxorna, fick de i april till Berlin ! Men när jag var mindre så hade jag väldigt mycket kläder därifrån ! Så jävla skön kvalité :) 
Lever i princip i mina! 
Hahah ett fult litet collage med kalsongerna 

Kostar 249-299kr , värda varenda krona!
puss puss


» Godmorgon!

Hej hej och god morgon!
Sitter nere i soffan och ska snart äta frukost! Efter det så ska jag börja dra mig till skolan.
Mår väl lite bättre idag, men får dra mig till skolan iaf. Har redan missat 7-8 dagar!? Slutar tre och då blir det läxor antagligen..
Hörs senare! puss puss

» Godnatt

Godnatt !
Ska försöka sova nu, ska gå upp halv sju imorgon, skolan börjar 08:30 och slutar tre tror jag.  
Ikväll så har jag bara tittat på datan, tittat på Bron och geordie shore! Vi hörs imorgon ! puss puss



» bästa sjuksällskapet


Hahah söta wilmis ❤️
Tills jag såg och kände att hon hade dreglat ner tröjan 
puss puss


» lite planer för london

Här är några saker som jag tror vi kommer göra/besöka i London.
¤ Oxford Street - En känd gata men vääldigt många butiker. Vi kommer bo ca.1-2 min från Oxford street, så en dag minst så tror jag att vi kommer att gå här och titta och shoppa !
- New Look, en klädesbutik som verkar ha fina kläder, så den vill jag kika in i.
- Topshop, har läst att det ska finnas ett vääldigt stort topshop med typ 4 våningar, antagligen mycket bättre utbud än den jag har varit på någon gång.
- Berhska, en klädesbutik som jag har varit på en gång i Berlin, väldigt fina kläder till bra priser !
- Urban Outfitters, en rolig butik med coola kläder.
- H&M, en klassiker ju men alltid roligt att kolla i andra länder.
-Primark, har hört att det är en stor butik med väldigt billiga saker, fast dålig kvalité också. Det är alltid jätte mycket folk där står det också, men tycker det verkar vara värt ett besök.
 
¤ Victoria secret -ligger på Bond street, tror jag. Har aldrig varit i en vs butik innan så det kan ju bli kul !
 
¤ Westfield -ett stort shoppingcenter som har väääldigt många affärer. De har också olika restauanger, :) de har också bio !
 
¤ Nandos -Ett matställe med portugisisk kyckling, ser förjävla gott ut! Ska verkligen äta där ;)
 
¤ Starbucks - Inget speciellt, det finns redan i Sverige men ändå alltid lika gott med något därifrån :)
 
 
Som sagt detta är butiker/ställen som jag vill besöka i London. Har ju själv aldrig varit där innan så detta är bara lite av vad jag hört och läst osv.
Sedan så ska vi besöka Hyde Park, sedan vet jag inte mer. Men vi ska såklart se sevärdheter också !
puss puss
 
 
 
 
 

» Tv

Hej hej!
Har ockuperat soffan och tv, har haft feber i några timmar nu och jag mår faktiskt inte alls så bra . Inne på fjärde-femte veckan av förkylningen . Känns som bloggen har förvandlats till en sjuk blogg .
Men ligger och tittar på ett program om Amish människorna .
Vi hörs senare ! puss puss 
bättre tider på de här bilderna än nu


» Länder jag vill till ++++

Jag vill åka till:
¤ USA - Verkar vara så himla skönt, roligt & god mat :)
¤ Italien - Verkar vara fint, gooood mat !! och skönt.
¤ Australien - kom igen verkar vara så jävla skönt, avslappnat och roligt & varmt där ! vill verkligen dit, mamma har varit där två gånger och hon säger att det är jätte roligt och skönt osv där !
¤ Portugal - varmt, skönt, god mat. Verkar också vara väldigt fint där!
¤ Norge - ligger ju väldigt nära Sverige men har aldrig varit där, men verkar vara fint & avslappnat!
¤ England - ska ju dit om 23 dagar, verkar vara roligt osv.
 
Några länder som jag vill gärna besöka! Vill ju såklart besöka mer, men dessa vill jag verkligen till :) Särskilt Australien, men tar ju typ ett dygn att åka dit.
Melbourne, Australien
puss puss
 

» gårdagens outfit


Primeboots / jeans - Dranella / tröja - Sisters Point / jacka - zara / mössa - ??



Väldigt simpel outfit men jag gillar den !
hörs ! puss puss 


» godnatt!

Godnatt !
Ska ta och börja göra mig i ordning nu och sedan sova. är trött och känner mig lite hängig, jävla förkylning försvinn !!! börjar bli less på min förkylning, näsan rinner i princip 24/7, får se om det blir en till näsoperation. . . förra var hemsk, men det blev ju bättre.
Kom hem för en halvtimme sedan, jag och mamma var ute med hunden en runda, vi träffade min faster(igen) och hennes man och stod och pratade med de ett tag, trevligt !
Nej ska gå nu så puss puss

» evening!

hejhej!
sitter här vid datan och checkar bloggar ! för en stund sedan så facetime-ade jag och fanny i typ 40 min heh.
Innan idag så skrev jag att vi skulle kolla på ett fängelse, men det blev inte av för att kön var mega lång verkligen, synd dock. vi orkade iaf inte stå i kön, såg ut som att hela staden stod i den så vi stack vidare upp till stan och gick i butiker. På stadium så fick jag ett par nya inne gympa skor, kan lägga ut bilder på de någon annan gång. sedan kom fanny upp och vi gick och åt på grafitti, thaikyckling tog vi som alltid :) senare stack vi hem till mig och stack sedan till maxi och köpte kanelbullar.
ikväll så har jag ätit mat och så har min faster kommit och hängt med oss !
Nej ska gå ner och hämta min godispåse och börja kränga godis. hörs! puss puss
har inga bilder på denna datan, så får bli ett tråkigt inlägg utan ngn bild ..

» Optimera

Hej hej!
Sitter i bilen vi är på optimera, har varit här i 1,5 timme och jag börjar bli väldigt trött på att bara obvs, trodde verkligen inte vi skulle vara här så länge .
Senare så ska vi titta på ett fängelse och sen ska jag äta på grafitti men Fanny !
Nu äntligen börjar bilen rulla ! Så vi kör hem nu och sedan vidare till stan :)
puss puss 



» Lördag !

Godmorgon !
Vaknade tidigt idag som ni märker, alldeles för tidigt för helg .
Igår så var jag i skolan och efter det så träffade jag Fanny hemma hos mig, hon hade köpt kanelbullar till oss så vi åt de och chokladkakan ! Efter det tittade vi på film och dessertmästarna :) hon åt hos oss också ! Sedan såg vi på idol! Har ni någon favorit? -jag gillar George & Sandra & Miriam ! Iaf det var min dag igår !
Idag så ska jag och familjen åka och titta på ett fängelse som ska stänga här där vi bor, så man får liksom gå in och titta . Ska faktiskt bli intressant!
Hör senare :) puss puss
Maten igår 




» Fredag morgon !

Godmorgon !
Vaknade precis och försöker komma fram till beslut om jag ska gå till skolan eller inte, har bara tre lektioner men jag får fundera lite till, helt enkelt.
Annars så känns det skönt med fredag, tycker veckan har gått ganska snabbt ! Skrev det inte igår men jag trillade och halkade på golvet när jag skulle ta telefonen, för att den ringde. Då så böjdes hela högra foten framåt och pladask ner på högra knät, så min högra fot gör så jävla ont varje gång jag rör på den !! Det måste helt seriöst ligga någon jävla förbannelse över mina fötter, haha alltid något me dem .
puss puss




» Saker ni inte visste om mig

• jag har klämt mina fingrar en gång när jag hissade upp mitt bilfönster
• jag ÄLSKAR MAT !!!
• varje gång jag dricker kolsyrat så blir min mage bubblig och rapig ... Disgusting I know
 jag har blivit ett stort fan av twitter
hatar att må illa, har typ fobi mot att kräka 
• jag har typ fobi för små/trånga utrymmen
• jag hatat att åka hiss, på mina två senaste semestrar så har jag inte åkt hiss... men om vi skulle fått hotell rum högt upp hade jag åkt hiss obvs 
• jag gillar inte att testa byxor i provrum, särskilt inte när det är små, vet faktiskt inte varför men känns alltid så jobbigt att dra av och på sig skorna osv.
• jag längtar jätte mycket tills vi ska åka till London ! bara 26 dagar kvar ! 

Heheh lite random facts om mig :)
puss puss



» hello !!

Hejhej!
Ligger i skrivande stund på köksgolvet - värmegolv u know :) 
Väntar på att en choklad kaka min mamma har gjort ska svalna så jag kan börja hugga in! Annars så är jag väldigt trött och ska snar ta iPad och titta på Netflix, väldigt länge sedan jag använde mig av Netflix, hahah hade faktiskt glömt att vi hade det ! Men förhoppningsvis så hittar jag någon rolig film eller serie att titta på .
Vi hörs ! puss puss
Kakan som mamma gjort 

Hahah selfie i köket.. på köksluckorna



» Detaljer från mitt rum






» Bilder från Mallorca som jag inte visat innan





Bad mamma ta en bild på mig och pappa, ahah inte suddig ...





» saknar ridningen

hejhej!
ligger i min säng och kollar tv/datan/vilar.
de senaste veckorna så har jag börjat sakna ridningen ganska mycket. Vill jätte gärna börja igen. Har kollat runt lite och hört lite och vi får se, man kan ju ta "lektioner" som man betalar för varje gång och inte måste dit varje vecka/ några gånger i veckan. Ska prata lite mer med mamma och pappa om det och se vad de säger. vi får se helt enkelt. puss puss
bilden är på en häst jag red på ibland innan

» Gomorron

Hej hej!
Vaknade precis , har sovit väälidigy dåligt inatt , varm som en kamin ett tag och sedan kall som en isbit 😏
Idag så mår jag nog ändå bättre !
Ska gå ner snart och äta frukost ! Efter det blir det säkert soffan & tv . Vi hörs ! puss puss
Bild från i måndags ! Rådiggar den outfiten faktiskt , enkel men snygg 👌




» Godnatt!

Godnatt !
Ska försöka sova nu, men är inte så trött . Det blir att stanna hemma imorgon också , har feber och fryser + allt det andra 😷 
Så vi hörs antagligen imorgon ?! puss puss


Bilder från Mallorca, följ mig på insta @claraforssman 



» Good evening !

God kväll !
Vi har precis ätit och har precis satt mig i soffan :) vet inte vad som går på tv ikväll, om det inte är något roligt så tror jag att jag ska titta på geordie shore ! 
Förhoppningsvis så kan jag gå till skolan imorgon ! Annars idag så har jag tittat på ngt program på MTV och vilat och lagat pannkakor med min syster, vi misslyckades ... Hahah alla de senaste gångerna jag och Johanna har försökt lagat pannkakor så har vi misslyckats .
puss puss
Literally my day in pictures 



» Good morning #2

Good morning igen !
Somnade innan jag hann gå ner och äta frukost och vaknade precis ! Precis vad jag behövde men ska röra mig neråt och ta något att äta och se ifall min syster är vaken ! puss puss






» sjuuuk

god morgon god morgon!
Idag så stannar jag hemma från skolan, förkylningen är inte bättre och jag har ont i "pannan" så jag var hos doktorn åt det och de kollade upp det men det var bara en rejäl förkylning så han sa jag skulle göra vad jag orkade . Nu så har jag också fått ont i käken och magen av alla ipren , wiiiiho.....nej men förhoppningsvis så förvinner det snart.
igår så stack jag hem efter andra lektionen, så hade tyska ock naturkunskap, hade ekologi prov som jag tror det faktiskt gick bra på, kändes i alla fall som det !
nej ska gå ner och ta något att äta. puss puss
hhaha blev en bild på one d igen, men orkar inte leta upp någon annan :]