» Bekännelser

BEKÄNNELSER:
 
Mitt drömyrke är att bli pilot! tror jag har skrivit det innan men tycker det verkar jättekul & intressant. men som sagt bara en dröm, men den kan ju bli verklighet. så har pratat med skolan och ska till syo´n  och kolla! sen så får jag helt enkelt se.
 
Jag är nästan helt säker på att jag kommer flytta från Sverige, nu menar jag inte hela livet men ett tag! Vill jätte gärna det, men jag menar inte nu jag menar när jag är äldre!
 
Jag är nästan hungrig hela tiden, jag ska äta ca.5 mål om dagen! love it :) älskar mat !
 
Älskar att hålla på att testa nya sminkningar osv, men har bara puder & ibland mascara i skolan, är alldeles för trött för att göra något annat på morgonen.
 
På gymmet så känner jag mig jätte ut-tittad, därför jag aldrig har tagit tag i det, låter töntigt jag vet. Men nu så ska jag träna med min syster!

» jul/nyårs-klänning

Hejhej!
Snart dags för jul & nyår, faktiskt inte alls lång tid kvar. bara jag som tycker att detta året gått meega snabbt??! brukar iofs säga så varje år men just detta året har bara flugit förbi i typ 10000 km/h..hah.
I alla fall, var inne på nelly och hittade denna fina klänningen! är egentligen inte en klänningstjej men på nyår så har jag klänning! tyckte denna klänningen var jätte snygg och väldigt bra pris också! ++
Dock så är jag eller rättare sagt mamma inte så jätte pigg på att köpa online för det brukar oftast bli för stort osv, så måste man skicka det tillbaka. men jag ska tänka på den här för den var enligt mig skit snygg !
kostar 319kr på nelly.com!
puss puss

» hemkommen

Hello!
Kom precis hem från gymmet, var där med min syster i lite över en timme! Imorgon eller på onsdag så ska jag ta med mamma eller pappa och skaffa gymkort. Provtränade för andra gången idag.
Något jag börjat gilla väldigt mycket på sistone är kvarg! Antingen med vanilj-blåbär-jordgubb -smak! Helt underbart med lite musli på det med!, top notch :) Sitter just nu och äter jordgubbs kvarg & musli med tranbär.
Imorgon så har jag studiedag så jag och Fanny åker till Malmö, var ett tag sedan jag var där nu . Ska bli väldigt kul ! vet dock inte om jag kommer handla något eller om jag bara sparar pengarna istället :)
btw så var det 2-minusgrader idag...brrrr.
Vi hörs ! puss puss
++++++===== supergott !

» ---

Hello!
Idag har jag konstataterat vad jag önskar mig. Om ni inte vet om det så fyller jag år på julafton också, så detta året kommer jag önska mig något dyrare. Som jag skrivit innan så känner jag inte att jag "behöver" något, för jag känner egentligen inte att jag har något "behov av något" nytt så,,,hahah tror inte någon förstår vad jag menar. Men kortfattat så åkte vi till Mallorca spontant i juli och jag fick vad jag ville där !:) Sedan bokade vi en resa till London, som jag inte trodde vi skulle åka till i år, alltså också oväntat där fick jag också mycket! Känner helt enkelt att jag har fått allt jag velat PLUS MER i år !! TACK VARE MAMMA & PAPPA! ÅLSKA ER <3
Men nu till saker som jag gärna vill ha, men som jag kanske inte egentligen behöver:
 
 
Som sagt något av detta önskar jag mig :)
ps. sista bilden är att jag vill till London igen.
puss puss

» Godmorgon !

Hellllo!
Ligger klarvaken i sängen ... Magen kurrar & är hungrig, själv förstår jag då fan inte att jag kan vara hungrig efter min matkoma deluxe igår . Först china buffé, friterad banan, chips & dippa, goooodis. Fanny sov över hos mig men hon sover fortfarande, klockan är ju inte mycket !
Idag så vet jag inte vad jag kommer göra men ner och äta frukost & göra läxor senare idag är måsten :)
puss puss



» Bekännelser

Har nästan alltid riktigt svårt att sova på kvällen, somnar på tok för sent varje natt .

Måste sätta min klocka en halvtimme innan jag ska gå upp på "riktigt" för att sedan somna om en halvtimme och vakna mycket piggare ! Detta gör jag dock bara måndag - torsdag hheh

Vet inte riktigt vad jag ska önska mig i julklapp/födelsedagspresent. Första gången jag inte kommit på något , känns som att jag har allt jag vill ha och fått allt som jag velat ha detta året !

Börjar gå bättre för mig i skolan och tycker faktiskt skolan är roligare nu än innan...än så länge

Vill fortfarande flytta från Sverige

Vill gärna bli pilot så ska kolla upp vad det finns för möjligheter , mer än det jag redan vet dårå

Innan så var jag en shoppaholic men faktiskt länge sedan jag köpte mycket och ofta , positivt ändå!

Jag har alltid musik på nästan alltid i lurarna. Men om jag är hemma själv så streamar jag alltid från iPad till något system vi har hemma, alltså varje dag så lyssnar jag på musik !




» Godmorgon !

Hello!
Vaknade precis och har bara kollat twitter & instagram :)
Idag så ska vi till elgiganten och lämna en dator, mamma & pappa köpte en ny för en - två månader sedan men den bara fryser heeela tiden så vi får lämna den där och se vad de gör . 
Ikväll så tror jag att jag och Fanny ska träffas !

Annars så tycker jag att denna skolveckan har gått snabbt, tycker faktiskt att de senaste har gått snabbt! Men det är bara skönt ju ;)
Igår så fick vi tillbaka våra hemtentor, jag fick C, är nöjd med tanke på att jag aldrig gjort något sånt innan.
Efter skolan igår så gick jag och mamma och fikade och sedan körde vi och handlade mat och var på Jysk.
Fanny kom hit igår, standard #fredag :) vi tittade på idol och catfish !
 
Juste igår så lockade jag hela mitt hår också men antagligen så är de väck nu... 




» Godmorgon !

Hello!
Måndag igen. 
Börjar om en halvtimme och ska snart antagligen börja dra mig dit! Annars så har jag blivit förkyld igen och har feber tror jag då jag känner mig lika varm som en kamin. Funderar om jag ska gå till skolan imed att jag faktiskt inte alls mår bra men tyvärr har vi ett prov idag, näst sista lektionen ...
Hörs ! puss puss
Haha ! Jag och mina ugn bilder


» Godmorgon !

Hej hej!
Lördag idag och ikväll så ska vi bort till min faster, hon fyller år imorgon tror jag  men vi firar henne idag i alla fall !
Igår så slutade jag lite innan elva och vid ett tiden stack jag och mamma till Älmhult ! Vi stack till IKEA, andra gången på sex dagar..jag fick i allafall en soffa som nu står mitt rum ! Köpte lite annat också men det var mest saker till alla som glas osv. Kom väl hem halv åtta och då kom Fanny till mig och vi fixade lite i mitt rum och såg på fotbollen! Två hetingar i olika lag 😍hahah ! Zlatan & Ronaldo 😍😍 
Ser just nu på tv och zappar runt på olika kanaler men fastnade på hd kanalerna, gryymt vilken jävla skärpa alltså ! Hah
Vi hörs ! puss puss


Dagens outfit igår !
On the road again 🚘🚘

» Godnatt

Hejsan allihopa !
Ligger i sängen och ska sova, skolan imorgon kl åtta .
Ikväll så har jag gjort läxor varit ute med hunden & donerat saker till ett katthem:) har faktiskt fortfarande riktigt ont i magen, men går säkert över inatt ! Imorgon efter skolan så har jag läxor att se fram emot ;'| 
Hörs ! puss puss
Ahahah jag i min nya favorit pyjamas från London :D


» Måndag

Hello! 
Ligger i fotöljen och slappar & kollar på Road Wars , good actually !
Idag så var vår svenska lektion inställd , så vi satt och chillade hahah:) slutade tre idag och hade så sjukt ont i huvudet & magen öhhhh😷 hoppas på att må bättre imorgon !
Snabbt inlägg men.men ! puss puss




» G'night

Hello!
Ska försöka släcka ner för dagen. Imorgon är det skola och jag är som vanligt opeppad .
Idag var det ju farsdag! Så imorse så stack hela familjen och åt frukost buffé ! Efter det så stack pappa och spelade golf, Johanna & Jonte till väla , jag och mamma hem. Jag bakade chokladmuffins, som blev väldigt goda! Sedan dess(som var innan lunch) så har jag bara slappat i soffan och kollat så mycket bättre och fotboll ! Juste sedan kvällsmaten så tittade jag på MTV EMA och städade min bokhylla i rummet ...
Godnatt ! puss puss


Proffset att ta selfie's i ugnen/mikron när maten blir klar 😎

Hahah måste vara en av favorit lådorna i köket 💓

» Godmorgon

Hello!
Ligger i sängen har precis vaknat ! Igår efter skolan så möttes jag och Fanny pc fikade på stan, vi fikade på caf'e Lu, ingen av oss hade fikat där innan men det var riktigt gott !vi delade på blåbärs american pankakes & fireworks crepe's (vaniljglass,grädde, kolasås) ! Efter det gick vi på stan och sedan hem till mig :)
Efter en stund så gick hon hem för att äta, jag skulle med äta . Sedan så kom jag till Fanny efter maten och vi tittade på idol och åt godis & chips ! Fyfaaaaan vad jag fick ont i magen sedan när jag var hemma, så ont att jag faktiskt trodde jag skulle spy hahah. Sånt moment man bara "aldrig mer chips" . 
Men lyckades tillslut somna och vakna tidigt idag . 
Hörs ! puss puss




» Godmorgon

Hello! Vaknade precis, skolan börjar om en timme. Idag är ju planen att fika med Fanny efter skolan ! 
Annars så har jag ont i magen och känns som halsen har brännsår hahh ... Får ta en kopp te maybe?! 
Vet inte om jag har två eller tre lektioner idag, men har i alla fall minst två timmars håltimme . 
Hörs senare ! puss puss



» Torsdag

hello hello!
Sitter nere och har precis tittat igenom lite läxor tills imorgon. precis innan det så har jag städat mitt rum & lagt alla läxor i mappar och pärmar & lagt in alla kläder osv i garderoben och tvätten,, fick dock inte plats med alla kläder som jag skulle hänga för galgarna jag använder är slut, så måste be mamma handla nya soon.
Idag i skolan på idrotten så hade vi bip-testet, aldrig gjort det innan faktiskt. Gick inte bra, blev inte nöjd men ,kunde bara andas genom munnen för hade inget nässpray..låter som en dålig ursäkt men sant.
Innan kvällsmaten så sprang jag i 15 minuter utan att stanna med Wilma, ja det är inte så lång tid egentligen men jag tycker det är bra för att vara mig !
Imorgon så ska jag och fanny fika efter skolan, något roligt att se fram emot :)
hörs ! puss puss

hahah vilken bild ...

» Onsdag

Hello !
Ligger i sängen och tittar på tv, men ska snart gå ner och se vad resten i familjen tittar på. Idag så slutade jag elva och stack hem efter det och vilade :) sedan så åt jag & Johanna en tårta hon gjorde idag, red velvet cake! Väldigt god men mäktig . Sedan körde vi till A3 och gick med Wilma minst 5 km . Sedan hem och upp till stan där vi träffade mamma! Jag var på jakt efter nya byxor, tog sönder två st på två dagar förra veckan så jag behövde nya :) hittade tre stycken som jag fick !  Längtar mycket till helgen även ifall jag inte alls har något planerat, bara ta det lugnt och vila :] vi hörs puss puss


Pics from today !


» Godnatt

Godnatt godnatt !
Ska dejta min kudde nu och gå upp om några timmar igen , wiho ...
Nej men imorgon så börjar jag åtta och slutar innan tolv, om jag räknat rätt. Vi har resurseftermiddag så då slutar vi innan ett ! Idag så fick man reda på betyget på psykologi provet som vi hade för nån vecka sedan, fick B nöjd tjej här ! Dock lite störigt att jag var 1 påäng från A, men men..
Vi hörs ! puss puss 



» London pics













» LONDON

Hello hello!
Här kommer ett inlägg om vår resa till London !
Vi flög dit från Köpenhamn på tisdags morgonen med sas. planet skulle gått 07:45 men de hade tekniska problem med det så det gick ca en timme senare ;/ men men. Resan tog 80 minuter, whooppps så var man på Heathrow! Vi tog sedan tunnelbanan till Oxford circus sedan vidare till lägenheten. Lägenheten hade perfekt läge med gångavstånd till: Oxford street på 2min, Regent street 1min, Carnaby street 30 sec!
 
Efter vi hade lämnat väskorna så drog vi ut på direkten på Oxford street...sedan på kvällen åt vi pasta på någon Italiensk restaurang.
Dag 2 så gick vi till Oxford street igen och sedan taxi till Madame Tussaudes och gick runt där i fyra timmar! väldigt roligt faktiskt, men tips till er som vill det är att köpa/boka biljetter innan. vi hade köpt innan i London och behövde bara stå i kö i 30 min medan de andra hade fått stå i 4 timmar!! efter det taxi till Oxford street & shoppade igen och sedan gick vi till bond street där Victoria´s secret ligger sedan var klockan nio och vi gick till nandos !
dag 3 så åkte vi sådan tour bus som tog två timmar eller lite mer och stannade på Buckingham Palace, där var det typ flera tusen människor för det var typ något "vaktbyte" sedan efter det så tog vi underground till Notting Hill och gick runt där i några vintage butiker med finare kläder, sedan hittade vi den blåa dörren från filmen notting hill ! sedan tog vi taxi till Westfield och gick runt där någon timme, westfield var vääldigt stort och hade alla möjliga affärer och mååånga restauranger! sedan åkte vi till Oxford street igen och shoppade och åt på en annan Italiensk restaurang och jag tog pasta då med ;)
Dag 4 så gick vi på Oxford street igen & shoppade, vi var även tvungna att köpa en till stoor resväska för att få plats heheh.! Sedan vid tre kanske eller lite innan tog vi taxi till Heathrow, det tog väl 70 min, trafiken är ganska traffikerad om man jämför med här var jag bor. Sedan gick vi runt där och sedan skulle planet gå 18:00 men gick inte efter en timme senare för "städarna hade varit sena" ?! hah. sedan tog det bara en timme hem! det var jättefint när vi lyfte och bara såg allt som lyste :] sedan hämatde vi väskorna och tog bilen hem. kom väl hem halv tolv och högg direkt in på en kyckling paj pappa hade gjort, himmelsk!
 
I London är det enligt oss billigare än Sverige på massa saker, och bättre utbud såklart! Älskade London och vill flytta dit! som jag skrivit innan så blir det kanske en resa dit i april eller maj nästa år !!
Jag köpte väl lite allt möjligt men mest kläder, även tre par skor! Köpte 2 par nike blazer & ett par högklackade till mig, ett par nike air max till fanny också! sedan köpte min syster två par skor så det tog ganska stor plats i resväskan hahah, nästa gång åker vi dit med tre resväskor på direkten istället :))
Längtar i alla fall redan tillbaka!
Bilder kommer i ett inlägg efter detta !
puss puss
 
 

» In bed

Hello!
Ligger i sängen och försöker sova, men lyckas som vanligt inte. 
Var ju i London i tisdags till fredags! Jätte roligt hade vi där, älskade staden också ! Smider redan planer på en resa dit i maj ! Vad jag handlade kommer jag antagligen att visa, typ imorgon eller något sånt :)  kommer skriva mer om resan då med, för just nu så skriver jag på mobilen . 
Annars så börjar skolan imorgon igen...kill me
Ingen alls lust att dra dit, som vanligt.
Annars idag så har jag bara varit på eko med mamma! 
Hörs puss puss 

Jag och wilmutt idag !

Hah jag i soffan innan