» Utkast: Sep. 13, 2013

Alla har väl sina egna tycken om hur man själv vill se ut och vad man tycker är en fin kropp eller sin "drömkropp".

Min kropp har jag alltid varit nöjd med ! förut så var jag min kropp liten och jag vägde inte så mycket som jag kanske skulle göra, men det var ju inget vi kunde göra något åt för jag har alltid ätit mycket mat och godis :) men för kanske två år sedan så började jag väga mer och kroppen såg bättre ut, tyckte alla i familjen och släkten hahah.

Jag själv tror inte på några dieter, särskilt inte i denna åldern. om man nu inte har blivit tillsagd av någon doktor osv. Men såklart att om man vill gå ner i vikt så svält inte ihjäl dig, ta mindre portioner, försök skippa godiset och läsken eller dra in på det så mycket som det går, börja gå/Power-walka/jogga små runder beroende på hur mycket du orkar ! du kommer kanske inte se resultat på direkten utan fortsätt så tills det blir till rutiner !

Jag har själv lite svårt att förstå att jag inte går upp i vikt med tanke på hur mycket jag faktiskt äter, jag äter godis och mat(såklart) varje dag, jag går inte på någon sport eller tränar mer än att gå ut med hunden. fast i för sig så har jag snabb ämnesomsättning, :)

Men har bestämt mig att börja träna på gym så nästa vecka så ska jag ta med mamma eller pappa till Actic så ska vi köpa ett gymkort till mig, tycker dock det är pinsamt att vara på gym för jag känner mig så jävla uttittad. men förhoppningsvis så kommer jag träna med min syster och pappa någon gång då och då !

Min kropp ser olika ut beroende på vad jag ätit och hur jag mår, mat som pizza, Mac D´s, BK och kebab, pommes.. u get it.. sådan mat äter jag inte ofta då min mage mår inte bra efter sådan fet mat och det är för att jag har ju en "magsjukdom" så det är väl iofs bra för då äter jág ju inte det så ofta :)

Hihihi gjorde detta inlägget för jag tycker det behövs, alla skriver och lägger ut träningsbilder och träningsmat på sina bloggar, instagram u name it. här är min uppfattning om allt sådant. Alla är olika och ingen kropp är lik din kompis tex allas funkar olika, nästan tror jag . Va nöjd med dig själv !! jag är jätte nöjd med mig själv !!!

puss puss



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo