» LONDON

Hello hello!
Här kommer ett inlägg om vår resa till London !
Vi flög dit från Köpenhamn på tisdags morgonen med sas. planet skulle gått 07:45 men de hade tekniska problem med det så det gick ca en timme senare ;/ men men. Resan tog 80 minuter, whooppps så var man på Heathrow! Vi tog sedan tunnelbanan till Oxford circus sedan vidare till lägenheten. Lägenheten hade perfekt läge med gångavstånd till: Oxford street på 2min, Regent street 1min, Carnaby street 30 sec!
 
Efter vi hade lämnat väskorna så drog vi ut på direkten på Oxford street...sedan på kvällen åt vi pasta på någon Italiensk restaurang.
Dag 2 så gick vi till Oxford street igen och sedan taxi till Madame Tussaudes och gick runt där i fyra timmar! väldigt roligt faktiskt, men tips till er som vill det är att köpa/boka biljetter innan. vi hade köpt innan i London och behövde bara stå i kö i 30 min medan de andra hade fått stå i 4 timmar!! efter det taxi till Oxford street & shoppade igen och sedan gick vi till bond street där Victoria´s secret ligger sedan var klockan nio och vi gick till nandos !
dag 3 så åkte vi sådan tour bus som tog två timmar eller lite mer och stannade på Buckingham Palace, där var det typ flera tusen människor för det var typ något "vaktbyte" sedan efter det så tog vi underground till Notting Hill och gick runt där i några vintage butiker med finare kläder, sedan hittade vi den blåa dörren från filmen notting hill ! sedan tog vi taxi till Westfield och gick runt där någon timme, westfield var vääldigt stort och hade alla möjliga affärer och mååånga restauranger! sedan åkte vi till Oxford street igen och shoppade och åt på en annan Italiensk restaurang och jag tog pasta då med ;)
Dag 4 så gick vi på Oxford street igen & shoppade, vi var även tvungna att köpa en till stoor resväska för att få plats heheh.! Sedan vid tre kanske eller lite innan tog vi taxi till Heathrow, det tog väl 70 min, trafiken är ganska traffikerad om man jämför med här var jag bor. Sedan gick vi runt där och sedan skulle planet gå 18:00 men gick inte efter en timme senare för "städarna hade varit sena" ?! hah. sedan tog det bara en timme hem! det var jättefint när vi lyfte och bara såg allt som lyste :] sedan hämatde vi väskorna och tog bilen hem. kom väl hem halv tolv och högg direkt in på en kyckling paj pappa hade gjort, himmelsk!
 
I London är det enligt oss billigare än Sverige på massa saker, och bättre utbud såklart! Älskade London och vill flytta dit! som jag skrivit innan så blir det kanske en resa dit i april eller maj nästa år !!
Jag köpte väl lite allt möjligt men mest kläder, även tre par skor! Köpte 2 par nike blazer & ett par högklackade till mig, ett par nike air max till fanny också! sedan köpte min syster två par skor så det tog ganska stor plats i resväskan hahah, nästa gång åker vi dit med tre resväskor på direkten istället :))
Längtar i alla fall redan tillbaka!
Bilder kommer i ett inlägg efter detta !
puss puss
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo