» KONFALÄGER

Heej allihopa!
Detta inlägget kommer bara att handla om typ information om konfirmations lägret jag ska på!
 
Då börjar vi: 
Nu på måndag så kommer vi i min konfagrupp att mötas kl 09:00 utanför församlingshemmet, där kommer vi bara ha en liten snabb samling innan vi sätter oss i bilarna för att åka till Ivö! Vi kommer att vara iväg i ca. 12 dagar. Ivö är en liten ö som ligger typ en halvtimme från Kristianstad man måste åka färja i tio minuter för att komma ut dit, vi kommer att bo på en gård som heter Ivögården där vi kommer sova i våningssängar i olika rum. Det finns en kyrka i närheten som vi kommer gå till och så finns det en kiosk som vi kommer att gå till endast en gång ;( I vår konfagrupp är vi 10st tror jag så det kommer att bli roligt, faktiskt! Fanny och jag går i samma grupp så vi kommer ju vara där ute samtidigt <3 På söndagen den 8-onde så kommer sina familjer dit så ska man ha picknik med dem och så kommer dem med nya saker till oss och sånt! men tyvärr så kommer bara mamma och pappa för på lördagen(asså dagen innan) så åker hon med en kompis till Kreta! :)
 
iaf vi kommer hem på fredagen den 13 tror jag och då ska vi ta kort osv osv,.. sen på söndagen så konfimeras vi och efter det så ska jag ha fest för mina släktingar hemma hos oss! så jag har varit hos olika guldsmedjer och tittat på saker och sånt men jag och mamma ska in igen och titta för jag har inte hittat något som jag ska önska mig av familjen!
HAHAH kände att detta inlägget blev vääldigt långt men men bättre att skriva fakta om hela än om lite av det! men när jag kommer hem från det kommer jag att skriva hur det var där och kanske några bilder!? kommer självklart att visa bilder från vad jag fick i konfirmations presenter också! :)
 
PUSS PUSS <3 Y
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo